hu en de
 
Jóval jobban jár!

Bemutatkozás

 

Tisztelt Látogató!

Kedves Érdeklődő!

 

Kérem engedje meg, hogy néhány mondatban bemutathassam társaságunkat.

 

Cégünk a tamási székhelyű Kop-Ka Zrt. 2007-ben jogutódlással alakult át a korábbi - a 60 éves múltra visszatekintő - azonos nevű szövetkezeti formából.

A mai Kop-Ka Zrt. legelső jogelődje 1946-ban jött létre, Tamási Földműves Szövetkezet néven. A hatvanas évek végén aztán megalakultak az ÁFÉSZ-ek. A társaságunk jogelőd szövetkezete - Kop-Ka névvel - 1971 óta működik. Sokakban felmerül a kérdés, hogy honnan kapta ezt a Kop-Ka nevet. Ezen a területen, amelyet az üzlethálózat a tamási székhellyel körbeölel - a város 30 kilométeres vonzáskörzetét - két meghatározó folyó van: a Koppány és a Kapos. Ezen folyók kezdőbetűiből alakult ki a név, és tulajdonképpen a Koppány és a Kapos menti települések ellátásáért felelő szövetkezet lett a Kop-Ka. Az idő előrehaladtával társaságunk kiegészült a tolnai, valamint a bátaszéki Coop csoport  üzleteivel.

Fő tevékenységünk élelmiszer jellegű bolti vegyes kiskereskedelem, melynek keretében a Coop országos üzlethálózathoz csatlakozva Magyarország Dél-dunántúli Régiójában, Tolna megyében összesen 42 kiskereskedelmi egységet üzemeltetünk.

 

Üzleteink az alábbi településeken találhatóak meg: Tamási, Pári, Simontornya, Nagykónyi,  Iregszemcse, Nagyszokoly, Magyarkeszi, Felsőnyék, Regöly, Szakály, Szárazd, Gyönk, Udvari, Hőgyész, Mucsi, Gerjen, Mözs, Bogyiszló, Fadd, Alsónyék, Báta, Bátaszék, Várdomb, Ozora, Pincehely, Kakasd, Kölesd, Kocsola, Dalmand, Döbrököz, Attala, Dombóvár, Sásd.

 

Az elmúlt években jelentős volumenű fejlesztéseket hajtottunk végre mind megjelenésünk terén - Coop boltmegújítási program -, mind informatikai rendszerünk bővítése és friss áru termékkör forgalmazás területén. Üzletink csatlakoznak a Coop törzsvásárlói rendszerhez, amelynek keretében hűséges vásárlóink változatos akciókban és különleges nyereményjátékokban vehetnek részt. A Coop hálózathoz csatlakozva hetente országos és régiós akciókkal találkozhat minden kedves vásárlónk. Célunk a szolgáltatási lehetőségeink bővítése és a színvonalas, minőségi kiszolgálás megvalósítása, melynek kapcsán üzleteink méltán megfelelnek a "Coop a jó szomszéd" szlogenjének.

A kiszolgálás minősége nagyon fontos számunkra, ahogy az is, hogy a vevőinket barátságosan, mosolygósan fogadjuk, mindemellett szakmailag is helytálljunk.

Legfontosabbak a vásárlóink, meg akarunk felelni az igényeiknek, és igyekszünk megköszönni is a támogatásukat, azt, hogy minket választanak.

Arra törekszünk, hogy a vevőinkkel, partnereinkkel jó kapcsolatot ápoljunk, jó minőségű termékekkel jelenjünk meg üzleteink polcain.

Ebben a szellemiségben éljük a hétköznapjainkat, reméljük, legalább még 70 évig.

 

Kérem legyen Ön is Vásárlónk, szeretettel várjuk üzleteinkben.

 

Tisztelettel:

 

Viola Szabolcs

Elnök-vezérigazgató